Hangcha TT25 alle-terrein heftruck - 1792

Motor Diesel
Explosievrij Nee
Heftruck accessoires Vorkenspreider
Heftruck accessoires Extra comfort stoel
Heftruck accessoires Cabine
Heftruck accessoires Sideshift
Staat Gebruikt
Capaciteit (kg) max: 2500
Doorrijhoogte (mm) max: 2515
Hefhoogte maximum (mm) max: 5000
Aandrijving 2 x 4
Verwarming & koeling Inclusief
Banden Luchtbanden, alle-terrein profiel
Intern nummer NR. 1792

Productomschrijving

In de nieuwe TT-serie gebruikt HANGCHA zijn meer dan 50 jaar ervaring als heftruckfabrikant. De nieuwste technologieën in deze sector zijn samengebracht in deze serie om het resultaat te optimaliseren: efficiëntie, behoud van het milieu, gebruikerscomfort, betrouwbaarheid, veiligheid.

De bestuurderspositie is ontworpen om de gebruiker meer comfort en een nieuw ontworpen ergonomie te bieden. De rijpositie is verbeterd, de hendels vereisen geen inspanning, de geveerde stoel stelt u in staat comfortabel te werken in elke situatie, het kleinere stuurwiel vereist minder bochten, de parkeerrem vereist geen fysieke inspanning.

Het gamma van krachtige, schone motoren en milieuvriendelijke materialen helpen de uitstoot van ongewenste stoffen gedurende de levensduur van de heftruck te verminderen en zorgen voor een gezondere werkomgeving.

De TT-serie heeft een robuust ontwerp, frame, motorkap, dashboard, beschermend dak en massief railmast gecombineerd om een uitstekende stevigheid te bieden, die zelfs bij zware belasting uitstekende betrouwbaarheid garandeert.

Dit type vorkheftrucks kan op elk terrein worden ingezet dankzij hun uitstekende prestaties, voor deze vorkheftruck zal er geen enkel object té zwaar zijn.

Verkoop aanvraag
otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van Hangcha.