HANGCHA XF120D diesel vorkheftruck - 1670

Motor Diesel
Explosievrij Nee
Heftruck accessoires Sideshift, Extra comfort stoel, Vorkenspreider, Blue spot, Cabine
Capaciteit (kg) 12000
Doorrijhoogte (mm) 2200
Hefhoogte maximum (mm) 3000
Banden Superelastisch
Verlichting Inclusief
4de ventiel + leidingen Aanwezig
Vorken 2400 mm
Download technische fiche

Productomschrijving

In de nieuwe XF-serie gebruikt HANGCHA zijn meer dan 50 jaar ervaring als heftruckfabrikant. De nieuwste technologieën in deze sector zijn samengebracht in deze serie om het resultaat te optimaliseren: efficiëntie, behoud van het milieu, gebruikerscomfort, betrouwbaarheid, veiligheid.

De bestuurderspositie is ontworpen om de gebruiker meer comfort en een nieuw ontworpen ergonomie te bieden. De rijpositie is verbeterd, de hendels vereisen geen inspanning, de geveerde stoel stelt u in staat comfortabel te werken in elke situatie, het kleinere stuurwiel vereist minder bochten, de parkeerrem vereist geen fysieke inspanning.

Het gamma van krachtige, schone motoren en milieuvriendelijke materialen helpen de uitstoot van ongewenste stoffen gedurende de levensduur van de heftruck te verminderen en zorgen voor een gezondere werkomgeving.

Wij bieden op deze heftrucks motoren van grote merken zoals de 6BG1 ISUZU-motor en de Deutz TCD3,6L4F EURO IV. Deze modellen zijn verkrijgbaar met klassieke trommelremmen, maar ook met oliebadremmen (Transmission MS).

De XF-serie heeft een robuust ontwerp, frame, motorkap, dashboard, beschermend dak en massief railmast gecombineerd om een uitstekende stevigheid te bieden, die zelfs bij zware belasting uitstekende betrouwbaarheid garandeert.

Veelgestelde vragen

Ja, wij zullen zonder problemen dit toestel leveren bij aankoop tenzij anders vermeldt.

Ja, dit occasie/demo toestel kan steeds worden bezichtigd en is dus ook uit voorraad leverbaar.

otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van Hangcha.