CESAB M300 LPG Vorkheftruck (1,5-3,5t)

Motor LPG
Explosievrij Nee
Heftruck accessoires Non-marking white banden
Heftruck accessoires Blue spot/red spot
Heftruck accessoires Extra comfort stoel
Heftruck accessoires Fingertips of standaard bediening
Heftruck accessoires Cabine
Heftruck accessoires Vorkenspreider
Heftruck accessoires Sideshift
Staat Nieuw
Capaciteit (kg) max: 3500
Hefhoogte maximum (mm) max: 7000
Download technische fiche

Productomschrijving

De M300TC-reeks van CESAB biedt een krachtige en nauwkeurige materiaalbehandeling voor alle toepassingen. Beide reeksen, diesel en LPG, bieden 1,5t tot 3,5t nominale capaciteiten. Zacht, auto-achtig rijgedrag en hoge prestaties voor een snellere goederenbehandeling. Duizenden uren van onderzoek, ontwikkeling en strenge tests zijn eraan voorafgegaan om van de CESAB M300TC reeks een truck te maken waar uw bedrijf keer op keer op kan vertrouwen.

De CESAB M300 koppelomvormer zorgt voor een vlotte overgang van het vermogen van de motor naar de wielen. Deze slimme eigenschap geeft u hoge snelheid en prestaties over lange afstanden.

De CESAB M300 reeks wordt aangedreven door een keuze van schoon verbrandende, Stage V conforme, industriële LPG of Diesel motoren, speciaal ontworpen voor vorkheftruck toepassingen.

Elke truck in de CESAB M300TC reeks profiteert van CESAB's Intelligent Mast Design (IMD). Dankzij een gepatenteerd mastprofiel, biedt IMD een toonaangevende voorwaartse zichtbaarheid samen met een superieure sterkte en betrouwbaarheid. Dit resulteert in sneller en nauwkeuriger laden en een positieve impact op uw bottom line.

De CESAB M300TC-reeks profiteert ook van Intelligent Stability Design (ISD), een pakket actieve en innovatieve functies die werden gecreëerd om de veiligheid op de werkplek te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Voor CESAB's ingenieurs gaat het comfort van de bestuurder verder dan de bedieningselementen. Volledig zwevende motorsteunen resulteren in minder trillingen en minder vermoeidheid bij de bestuurder, zodat uw intern transport even veilig en productief is aan het einde van elke shift als aan het begin.

De CESAB M300TC reeks profiteert ook van een boorddiagnosesysteem dat het onderhoud vereenvoudigt.

De CESAB M300TC interne verbrandingstrucker kan alle ontberingen en schokken van het dagelijkse beroepsleven aan. Sterk en betrouwbaar!

 

Bekijk ook zeker ons aanbod 2dehands diesel en LPG vorkheftrucks!

Verkoop aanvraag
otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van Hangcha.